Postaráme se o vaše nápoje po celém světě!

Společnost PolyKeg s.r.l. patří do skupiny s více než 25 lety praxe v oblasti PET zpracování. Specializuje se na výrobu jednocestných sudů z PET pro různé aplikace v odvětví nápojového průmyslu a první výrobu zahájili po 5 letech vývoje.

Toto dlouhé období vývoje a testování umožnilo uvést na trh obal, který zajišťuje kvalitu výrobků a bezpečnost balení, splňuje požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků.

R & D oddělení neustále pracuje na zlepšení výkonnosti našich sudů, aby splňovaly nové požadavky trhu.

POLYKEG T-Type

home

POLYKEG BT-Type

home

Zajišťuje dokonalou ochranu pro obsah, vyšší pracovní tlak, vynikající stohovatelnost a velmi dobrou manipulaci s maximální odolností vůči nárazům.

 

 

Zajišťuje dokonalou ochranu pro obsah, dobrou stohovatelnost a velmi příjemnou manipulaci s kvalitní odolností proti nárazům.V souladu s obecnými normami EU a FDA. Oproti typu T je BT opatřen  ochrannou spodní částí, která slouží jako opora celého kegu a zajišťuje větší ochranu nádoby.

Použití

home

» Použití
Naše sudy jsou vhodné pro širokou škálu sycených i nesycených výrobků, jako je pivo, víno, nealkoholické nápoje, mošty, atd.
Udržují dlouhodobě aroma a chuť výrobku, díky vysoké bariéře O2/CO2 a silné ochraně proti světlu.

» Výhody
Naše jednocestné sudy nabízejí různé výhody výrobcům nápojů, distributorům a konečným uživatelům:

  • dávají nové obchodní příležitosti na různých trzích;
  • začleňují se do stávajících plnících strojů a aktuálních dávkovacích a distribučních systémů, všeobecně používaných pro tradiční ocelové sudy;
  • jsou snadno stohovatelné, s přínosem jak pro skladování tak pro expedování;
  • jsou lehké, ale pevné;
» Rozsah Naše sudy jsou k dispozici v různých kombinacích, v závislosti na druhu, velikosti, barvě a šroubení:

  • Velikost: 16 L – 20 L – 24 L – 30 L
  • Barvy: jantarová – zelená – stříbrná
  • Barvy: jantarová – zelená – stříbrná

Dodáváme naše sudy „O2-free“ tak, aby byly ihned připraveny k naplnění. » Obaly z udržitelných zdrojů Nízká hmotnost našich sudů umožní k přepravě více výrobků najednou, jako poměr balení: hmotnost výrobku, je asi 5% : 95%, což znamená méně zásilek a v důsledku snížení emisních plynů. Jako jednocestný se náš soudek nepotřebuje čistit k opakovanému použití, nebo pro vrácení, snižuje tedy spotřebu energie, použití chemických čisticích prostředků a emisních plynů. Kromě toho je kompletní sud (včetně pružinového ventilu) z plastu, takže je snadno a 100% recyklovatelný, aniž by bylo nutné po jeho použití třídit jakýkoliv materiál.

PROČ POLYKEG?

line

Lehký materiál

Plastové kegy jsou velice lehký a opatřeny pevnou ochranou plastovou vrstvou

Univerzální uzávěr

Začleňují se do stávajících plnících strojů a aktuálních dávkovacích a distribučních systémů, všeobecně používaných pro tradiční ocelové sudy

Skladný materiál

jsou snadno stohovatelné, s přínosem jak pro skladování tak pro expedování;

Designové provedení

K dispozici máme 3 barevné varianty kegu ve 2 provedení a 4 velikostech. Celkem 24 druhů velice kvalitních a lehkých nápojových kegů z kterých si můžete vybrat  podle velikostí, barev a designu.

BORTOLIN s.r.o.

Dukelská 511, 562 01 Ústí nad Orlicí
Czech republic
tel./fax: +420 465 613 771 | email: bortolin@ktuo.cz