Italská firma CESARIN je leadrem na evropském trhu se zpracováním ovoce a zeleniny.
Dominantou je stabilizované ovoce, které má díky speciálnímu výrobnímu procesu velice nízký obsah vody.

Výhody CESARIN

Jeho nevětšími výhodami je přírodní chuť čerstvého ovoce a velmi nízká aktivita vody, proto je vhodné pro jakékoli využití v cukrárenském odvětví,hlavně jako přísady do:

– musli směsí
– musli tyčinek
– energetických tyčinek
– čokoládových tabulek a bonbonů
– těst, apod.


Pro čokoládové tabulky můžeme nabídnout i ovocnou náplň Farciciock, která je jamové konzistence, bez kousků ovoce.

Jedná se o vysoce kvalitní výběrové ovoce, zpracované novou technologií a svými vlastnostmi se prakticky nedá srovnávat s lyofilizovaným ovocem.

Jeho největší výhodou je:
– přírodní chuť čerstvého ovoce
– nízká aktivita vody  ≤ 0,6
– bez konzervantů a barviv